VINA rakk også samtaler med ordfører og leder for Avodah i Modiin, en liten by utenfor Tel Aviv. Vi fikk umiddelbar god kontakt med Eran Chermoni og begge sider planlegger å følge opp denne nye kontakten i nær fremtid. Chermoni og VINA delte begge bekymringer for situasjonen i opposisjonen både i Israel og Norge og angrepene fra borgerlig side mot velferdsstaten og de økende forskjeller mellom rike og fattige gjennom skatteletter til de rike i begge land. I tillegg rakk VINA også å møte en representant for B’Tselem. Alt i alt må det sies at VINA har hatt en aktiv uke med møter her og der i landet. En takk rettes til Dov Randel i Histadrut og Torunn Viste ved Norges ambassade i Tel Aviv. Shana Tovah!

vina-tur-sep-2016-2vina-tur-sep-2016

Turen var også en suksess som oppstarten på å regelmessig å tilby turer til Israel for VINAs medlemmer.

Vil du være med? Send en epost til post@vinanorge.no