Selv om en besøker Israel relativt ofte er kontrastene og likhetene hver gang det første som bringer forundring, overraskelse og glede. Hva som er gledelig gjensyn og hva som er en ny opplevelse glir over i en annen, men å ankomme Israel gir alltid en god følelse det er sikkert.
Denne gang var vi heldig og kunne starte besøke med kultur. Musikksenteret Yellow Submarine på Ha-Rekhavim Street 13 i Jerusalem arrangere International Music Showcase Festival disse dager så vi fikk oppleve Itamar Borochov og Marsh Dondurma.

Det er viktig å huske at Israel er et vestlig demokratisk land med liberale verdier mye lik de vi har i Nord-Europa. Og det oppleve en spesielt sterkt i den kulturelle frie utfoldelse som blomstrer fritt og frodig også i Den Hellige By Jerusalem, Israels og Jødenes hovedstad.